Juoksija kestotilaus

77.00104.00

Juoksija-lehden kestotilaus. 8 numeroa vuodessa + Polkujuoksija-lehti.
Tilaajaetuna saat Juoksija-kortin, move-nettivalmentajan sekä digitaalisen lehtiarkiston.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Juoksija – Intohimosta juoksuun!

Juoksija on Suomen ainoa juoksuun ja kestävyyslajeihin erikoistunut lehti. Se on edelläkävijä monissa harjoitteluun, valmennukseen, lihashuoltoon, terveyteen ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Lehden laajat ja puolueettomat kenkätestit ovat käsite. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä alan uutuustuote-esittelyt tarjoavat lukijoille tuoreita näkökulmia juoksun maailmaan.

Juoksija-lehdessä on asiantuntevaa ja monipuolista tietoa kunto- ja aktiivijuoksijoille harjoittelusta, ravinnosta, terveydestä ja juoksualan uutuuksista. Liitteenä koko vuoden kilpailut kattava juoksukalenteri. Juoksijan vuosikerta koostuu kahdeksasta numerosta, jonka lisäksi tilaajat saavat Polkujuoksija -lehden.

Tilaajana saat monia etuja!

Tilaajana saat käyttöösi Nettivalmentajan, jonka avulla 8 000 juoksijaa harjoittelee kohti tavoitteitaan. Tilaajat saavat myös Juoksija-kortin, jolla saa rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia lähes 500 juoksutapahtuman osanottomaksuista ja alennuksia lukuisista urheiluliikkeistä.

Huomaa, että tilaushinnat muihin EU-maihin ja muualle maailmaan ovat postituskulujen takia korkeammat kuin Suomeen.

Voit tilata lehden myös lahjaksi ystävällesi, jolloin lasku postitetaan sinulle ja tilaajalahja sekä lehti lahjatilauksen saajalle.

Lisätiedot

Kestotilaus

Eurooppa, Muu maailma, Suomi